Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Tokyo Game Show 2023 θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος event των τελευταίων ετών

*
Η Computer Entertainment Supplier’s Association, διοργανώτρια του Tokyo Game Show, υπόσχεται ότι το φετινό event θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος των τελευταίων ετών. Για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το TGS 2023 θα καλύψει όλη την έκταση του Makuhari Messe. Το περασμένο έτος, παρά την παρουσία κοινού, χρησιμοποιήθηκε μόνο ένα μέρος των εγκαταστάσεων, λόγω των μέτρων για την πανδημία του Covid-19.

“Παρά τους περιορισμούς, ο χώρος ήταν γεμάτος εκθέτες και fans των video games που περίμεναν την πραγματοποήση ενός ζωντανού show και ο ενθουσιασμός επέστρεψε στο Makuhari Messe”, δήλωσε εκπρόσωπος της CESA.


"Ο υψηλός βαθμός αξιολόγησης της έκθεσης από εκθέτες και επισκέπτες μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε για άλλη μια φορά την υψηλή ζήτηση και τη σημασία της πραγματοποίησης μιας ζωντανής έκθεσης υπό οποιεσδήποτε συνθήκες".

Το TGS 2023 θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 21 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*