Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer του GTA 6 και επίσημα στα ρεκόρ Guinness

*
Το πρώτο trailer του GTA 6 κατάφερε να διαλύσει τα πάντα στο πέρασμά του και πλέον έχουμε την επίσημη αναγνώριση από το Guinness. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (πρωί Τετάρτης), το video έχει αγγίζει τα 98 εκατομμύρια views και πάει να ξεπεράσει το πρώτο σε views video της Rockstar Games, το trailer αποκάλυψης του GTA 5.

Ουσιαστικά, το πρώτο trailer του GTA 6 θα ξεπεράσει σε 1,5 μέρα προβολής τα views που έχει συγκεντρώσει το πρώτο αντίστοιχο του GTA 5 που είναι όμως αναρτημένο εδώ και 12 χρόνια! Η υπηρεσία Guinness ανακοίνωσε μάλιστα πως το πρώτο trailer του GTA 6 είναι το trailer αποκάλυψης videogame με τα περισσότερα views στο YouTube μέσα στο πρώτο 24ωρο.


Ακόμη, είναι το πρώτο σε views μη μουσικό video στο YouTube, σπάζοντας το ρεκόρ που είχε ο MrBeast με 59,4 εκατομμύρια views.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*