Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Tribes of Midgard έρχεται σε κονσόλες Xbox και Nintendo Switch (trailer)

H Gearbox Publishing και η Norsfell ανακοίνωσαν πως το Tribes of Midgard θα λανσαριστεί για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και Nintendo Switch στις 16 Αυγούστου, παράλληλα με την κυκλοφορία του Season 3 Update.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξέδωσαν οι παραπάνω εταιρίες, στο παιχνίδι θα προστεθεί ένα νέο burning Biome με όνομα Volcanic Spire, ένα νέο Saga Boss και combustible camps. To Survival Mode θα ανανεωθεί και θα ενθαρρύνει τους παίκτες να εξερευνήσουν και να δημιουργήσουν διάφορα όπλα και εργαλεία. Επιπλέον, θα προστεθεί το Allforge που θα χρησιμεύει στο repair του equipment καθώς και στο instant build των Crafting Stations. Τέλος, θα προστεθούν δύο νέα εργαλεία: Το Spear και το Fishing Rod.

Θυμίζουμε πως το Tribes of Midgard είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (Steam, Epic Games Store).


Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*