Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Two Point Campus βάζει τα γιορτινά του με νέο δωρεάν update (trailer)

Το χειμερινό update του Two Point Campus φέρνει τα Χριστούγεννα στο simulation game της Two Point Studios. Η ενημέρωση είναι τώρα διαθέσιμη και χωρίς επιπλέον χρέωση, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Οι παίκτες θα μπορούν να διακοσμήσουν τους διαδρόμους της πανεπιστημιούπολής τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλα εορταστικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων είναι χαριτωμένες χριστουγεννιάτικες κάλτσες, χρωματιστά φωτάκια και το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη. Εκτός αυτών, οι ίδιοι οι φοιτητές της πανεπιστημιούπολης μπορούν να ντυθούν με ανάλογα εορταστικά outfits.

Η Two Point Studios επιβεβαίωσε πως οτιδήποτε προστίθεται στον τίτλο με το καινούργιο update, θα παραμείνει διαθέσιμο για πάντα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*