Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Ubisoft+ στο PlayStation, ανακοινώθηκε και το Ubisoft+ Classics για το νέο PS Plus

*
H υπηρεσία Ubisoft+ έρχεται και στο PlayStation, προσφέροντας πρόσβαση σε περισσότερους από 100 τίτλους, perks και ανταμοιβές. Επιπλέον, η Ubisoft αποκάλυψε ότι στις 23 Ιουνίου θα λανσάρει μια νέα υπηρεσία, ως μέρος του PS Plus, με την ονομασία Ubisoft+ Classics. Θα περιλαμβάνει κορυφαία παιχνίδια, όπως τα Assassin’s Creed Valhalla, The Division, For Honor και πολλά άλλα. Αρχικά ο κατάλογος θα αποτελείταο από 27 τίτλους, που ως το τέλος του 2022 θα αυξηθούν σε 50.

Διαβάστε ακόμη: αυτές είναι οι τιμές των νέων πακέτων PlayStation Plus στην Ελλάδα


Πιο συγκεκριμένα, από 23 Ιουνίου, στο πλαίσιο της συνδρομής θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα: Assassin’s Creed Valhalla, For Honor, The Crew 2, Child of Light, Eagle Flight, Far Cry 3: Blood Dragon, Far Cry 3 Remaster, Far Cry 4, Legendary Fishing, Risk: Urban Assault, South Park: The Fractured but Whole, South Park: The Stick of Truth, Space Junkies, Star Trek: Bridge Crew, Starlink: Battle for Atlas, STEEP, The Crew, The Division, Trackmania Turbo, Transference, Trials Fusion, Trials of the Blood Dragon Game, Trials Rising, Valiant Hearts: The Great War, Watch Dogs, Werewolves Within, ZOMBI.


Το Ubisoft+ Classics θα περιλαμβάνεται στα πακέτα PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*