Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Valorant θα έχει δικά του ηπειρωτικά πρωταθλήματα eSports το 2023

*
Η Riot Games ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές για το Valorant στο κομμάτι των eSports και ανακοινώνει τα πρώτα ηπειρωτικά πρωταθλήματά του εντός του 2023. Το πρώτο κύμα αλλαγών θα έρθει στις αρχές του επόμενου έτους, όταν τρία ξεχωριστά πρωταθλήματα - το αμερικάνικο, το ευρωπαϊκό και το ασιατικό - αντικαταστήσουν τα τωρινά τουρνουά στα οποία συμμετέχουν παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή η κίνηση ακολουθεί ξεκάθαρα την πορεία του League of Legends, του άλλου μεγάλου competitive game της Riot.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρος ο διαχωρισμός των ομάδων, ούτε και το πως θα γίνεται η επιλογή τους. Η Riot υποσχέθηκε ένα νέο μοντέλο εισαγωγής νέων ομάδων που θα διασφαλίσει τη διατήρηση της σταθερότητας των πρωταθλημάτων για πολλά χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτής της μετάβασης του Valorant από τα τωρινά τουρνουά στα μεγάλα πρωταθλήματα, ένα καινούργιο mode ανακοινώθηκε για τον τίτλο. Η Riot λέει πως αυτό το mode θα μπορεί να εντοπίζει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, λειτουργώντας ως προέκταση των leaderboards. Δυστυχώς δεν ξέρουμε ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσει.


Το Valorant κυκλοφορεί για PC από τον Ιούνιο του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*