Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Vampire Survivors ανανεώνεται με το Legacy of the Moonspell DLC

*
To Legacy of the Moonspell θα είναι το πρώτο DLC για το Vampire Survivors. Στις ανατολικές περιοχές μια φυλή έχει jeπέσει. Οι Moonspell, κάποτε άγρυπνοι φύλακες μιας μάγικής κοιλάδας που είναι περιτριγυρισμένη από βουνά, έχουν χάσει την εξουσία τους από ορδές yokai και oni. Αν και παραπλανητική, η φωλιά που είναι γεμάτη δραστηριότητες πνευμάτων μπορεί να δώσει στοιχεία όσον αφορά τη θέση ενός vampire. Διαφορετικά, τουλάχιστον θα διασκεδάσετε κατατροπώνοντας χιλιάδες πνεύματα.

Το DLC, θα προσθέσει οκτώ νέους χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων οι: Miang Moonspell, Menya Moonspell, Syuuto Moonspell και Babi-Onna. Ακόμα, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε 13 νέα όπλα, στα οποία περιλαμβάνονται τα: Silver Wind, Four Seasons, Summon Night και Mirage Robe. Στα παραπάνω θα προστεθεί ένα νέο επίπεδο, το Mt.Moonspell.


Ακόμα, έξι νέα κομμάτια θα μπουν στη λίστα του soundtrack. Πρόκειται για τα Legacy of the Moonspell, Festive Breeze, Rumble Kachara, Haze of Night, Hell Night και Crystal Allure.

Το Vampire Survivors είναι άμεσα διαθέσιμο για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Microsoft Store). Επιπλέον, θα το βρείτε και στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    poncle

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    poncle

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*