Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Witchfire θα υποστηρίζει την τεχνολογία NVIDIA DLSS 3 (trailer)

H The Astronauts δημοσίευσε ένα νέο trailer για το roguelite first-person shooter Witchfire, μέσω του οποίου επιβεβαιώνει πως το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία NVIDIA DLSS 3.

Σε σχετικό δελτίο τύπου, ο συνιδρυτής και creative director της The Astronauts, Adrian Chmielarz, αναφέρει: "Ξεκινάτε το παιχνίδι, σετάρετε όλες τις επιλογές γραφικών στο μέγιστο. Το απολαμβάνετε για λίγο, αλλά μετά, ειδικά αν είναι παιχνίδι δράσης, συνειδητοποιείτε ότι δεσπόζει ο ρυθμός ανανέωσης. Έτσι, αρχίζετε να μειώνετε την ποιότητα των γραφικών για να επιτύχετε ομαλό gameplay. Το DLSS 3 επιτρέπει τον φαινομενικά αδύνατο, υψηλό ρυθμό ανανέωσης χωρίς εκπτώσεις στα γραφικά. Κάτι πολύ σημαντικό για το Witchfire, το οποίο συνδυάζει δράση και ομορφιά".


Το Witchfire θα κυκλοφορήσει σε έκδοση Early Access για PC (Epic Games Store), στις αρχές του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*