Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox Cloud Gaming έρχεται στην πλατφόρμα Meta Quest VR

*
Η Microsoft φέρνει το Xbox Cloud Gaming στην πλατφόρμα Meta Quest VR. Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τη συνεργασία κατά τη διάρκεια του Connect event της Meta, όμως δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

"Με το Xbox Cloud Gaming θα μπορείτε να παίζετε τίτλους 2D με το χειριστήριο του Xbox στην τεράστια οθόνη το Quest", δήλωσε ο CEO της Microsoft, Satya Nadella.


Δεν θα μπορείτε ξαφνικά να παίξετε το Halo Infinite ως ένα VR-native game, όμως το app θα μπορεί να προσφέρει μια πιο καθηλωτική εμπειρία για οποιονδήποτε από τους τίτλους της βιβλιοθήκης του Xbox Cloud Gaming, από τη στιγμή που θα προβάλεται στην τεράστια εικονική οθόνη. Είναι ακόμα ένας τρόπος για τη Microsoft να επεκταθεί στον τομεά του cloud gaming.

Επίσης, η Meta και η Microsoft δουλεύουν προς την κατεύθυνση να υπάρχει καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στο Quest και τις πλατφόρμες της δεύτερης, όπως το Microsoft Teams workplace chat app αλλά και τα εργαλεία παραγωγικότητας του Microsoft 365.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*