Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox διευκολύνει τη διαχείριση των game captures

*
H Microsoft έκανε διαθέσιμο ένα νέο update για συστήματα Xbox, που απλοποιεί την εμπειρία των χρηστών σχετικά με τις καταγραφές τους από video games. Στο εξής όλες θα σβήνονται μετά την παρέλευση 90 ημερών. Για να έχετε τον έλεγχο θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το Captures app, όπου θα επισημαίνονται οι εικόνες που πλησιάζουν το παραπάνω χρονικό όριο. Οπότε θα πρέπει να φροντίσετε για το backup τους σε διαφορετική τοποθεσία αν δεν θέλετα να τις χάσετε.

Το Xbox επισημαίνει ότι η μεταφορά τους είναι πιο εύκολη από ποτέ, καθώς με απλοποιημένο τρόπο μπορείτε να τα αντιγράψετε στο OneDrive ή κάποια εξωτερική συσκευή.


"Μπορείτε να μετακινήσετε, διαχειριστείτε και να ανεβάσετε μαζικά στο σημείο που αποθηκεύετε τις καταγραφές στην κονσόλα Xbox". Ο τρόπος είναι ο εξής:

Ξεκινήστε την κονσόλα και πατήστε το πλήκτρο Xbox. Στη συνέχεια: My Games & Apps > See all > Apps > Captures. Όταν μεταβείτε στο capture tab, θα δείτε την επιλογή "Tell me more". Σύμφωνα με το Xbox από αυτό το σημείο θα ξεκινήσετε.

Επιπλέον είναι δυνατός ο ορισμός του να αποθηκεύονται αυτομάτως οι μελλοντικές καταγραφές στο OneDrive, οπότε δεν θα προβληματιστείτε ξανά για τα backups. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*