Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox ενδέχεται να προσθέσει τη δυνατότητα μείωσης της απόδοσης τίτλων για εξοικονόμηση ενέργειας

*
Η Microsoft εξετάζει την πιθανότητα να επιτρέψει στους παίκτες τη μείωση της απόδοσης τίτλων σε κονσόλες Xbox για λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Σύμφωνα με το Windows Central, η εταιρεία έθεσε στους χρήστες του Xbox Insider app για PC ένα ερωτηματολόγιο, με θέμα την ενεργειακή απόδοση των συστημάτων της. Μια από τις ερωτήσεις ζητά την άποψη του κοινού για τη δυνατότητα μείωσης της απόδοσης ενός τίτλου – με προσαρμογές στην ανάλυση, στο frame rate, στα visual effects και στην GPU – για εξοικονόμηση ενέργειας.


Μια άλλη ερώτηση αφορά στην αυτόματη μείωση της απόδοσης ενός τίτλου, όταν ο χρήστης είναι ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια τίθεται το ερώτημα του αν υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με το πόσο θα επηρεαστεί η εμπειρία του gameplay, εφόσον υπάρξει μείωση απόδοσης του τίτλου.

Μένει να δούμε τι ευρήματα θα προκύψουν, αλλά και το που θα οδηγήσουν προχωρώντας. Τον Μάρτιο του 2022, η Microsoft έκανε το Energy Saver mode την προκαθορισμένη επιλογή ενέργειας σε όλες τις νέες κονσόλες Xbox. Το συγκεκριμένο mode χρησιμοποιεί 0.5 watts ενόσω η κονσόλα είναι σε standby. Πλέον είναι δυνατό το κατέβασμα ενημερώσεων κατά τη διάρκεια του εν λόγω mode, κάτι που το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*