Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox ετοιμάζει τo sequel ενός franchise, η δημιουργία του οποίου ίσως διαρκέσει δέκα χρόνια

*
Το Xbox ετοιμάζει τo sequel ενός παιχνιδιού η ανάπτυξη του οποίου ίσως διαρκέσει μια δεκαετία. Την πληροφορία εντόπισε σε νομικό έγγραφο ο Stephen Totilo του Axios, το οποίο σχετίζεται με τη συνεχιζόμενη προσπάθεια της Microsoft να προσθέσει στο δυναμικό της την Activision Blizzard. Σε ένα σημείο του εγγράφου γίνεται αναφορά στον χρόνο που απαιτεί η δημιουργία AAA games, φέρνοντας ως παράδειγμα το Halo Infinite, με τη διάρκεια και το κόστος ανάπτυξής του να μην δημοσιοποιούνται.

"Για παράδειγμα, σύμφωνα με στέλεχος της Microsoft executive, [redacated], ένας επερχόμενος τίτλος του [redacted] franchise, ίσως παραμείνει δέκα χρόνια σε διαδικασία ανάπτυξης".


Μια πρόβλεψη θα μπορούσε να είναι το The Elder Scrolls 6, που ανακοινώθηκε το 2018, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος.

Το Enternity χρειάζεται τη βοήθειά σας

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*