Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox φέρεται να χρησιμοποίησε εικόνα δημιουργημένη με AI για την προώθηση indie games

*
Λογαριασμός του Xbox στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να χρησιμοποίησε εικόνα δημιουργημένη με AI για την προώθηση indie games. Πιο συγκεκριμένα, ο λογαριασμός του X, ID@Xbox ανάρτησε μια εικόνα σε χειμωνικάτικο σκηνικό, που παρουσιάζει το λογότυπο του Xbox και αρκετούς ανθρώπους να παίζουν στο χιόνι. Πολύ γρήγορα όμως κάποιοι ισχυρίστηκαν πως η εικόνα έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης και για να εδραιώσουν τα επιχειρήματά τους επικαλέστηκαν τις μαύρες γραμμές που διασχίζουν το screenshot, που δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Επιπλέον τονίστηκε ότι το λογότυπο του Xbox δεν είναι το σωστό αντίγραφο. Ακόμα, τα πρόσωπα των χαρακτήρων φαίνεται πως έχουν δεν έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπινο χέρι, λόγω των αναλογιών και της περίεργης εμφάνισής τους.


Η εικόνα σβήστηκε τελικά, όμως η κριτική ήταν έντονη.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*