Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox καθησυχάζει τους fans για την απουσία του από τα The Game Awards 2022

*
Το Xbox δεν είχε ιδιαίτερη παρουσία στα The Game Awards 2022. Αυτό προκάλεσε μια αναστάτωση στους fans της πλατφόρμας, που είδαν τη Sony να κάνει αισθητή την παρουσία της με τα Final Fantasy 16, Death Stranding 2 και Forspoken. Προσπαθώντας να κατευνάσει το κοινό, ο επικεφαλής του τμήματος marketing του Xbox, Aaron Greenberg, δήλώσε μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter ότι το 2023 θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για την πλατφόρμα και οι fans δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ μέχρι να μάθουν νεότερα.

"Σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε και να μοιραστούμε πολλά που θα έρθουν το 2023, το οποίο θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Εκτιμούμε το γεγονός ότι ανυπομονείτε να δείτε και να μάθετε περισσότερα, όμως μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε τι ετοιμάζουμε για εσάς".


Τα first party games του Xbox για το επόμενο έτος περιλαμβάνουν τα Redfall, Starfield και Stalker 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*