Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox mobile store πιθανό να ξεκινήσει να λειτουργεί μέσα στο 2024

*
O γνωστός δημοσιογράφος του The Verge, Tom Warren εμφανίστηκε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Iron Lords Podcast, όπου μίλησε για την επόμενη μέρα της εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft. Ο Warren δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πόσο σπουδαία είναι η συμφωνία για την αγορά του mobile gaming, σημειώνοντας ότι η Microsoft σκοπεύει να ξεκινήσει τη λειτουργία του Xbox mobile store το επόμενο έτος.

"Για αυτούς, είναι ο τρόπος ελέγχου αυτών των παιχνιδιών. Όταν τα έχουν στο Game Pass. Νομίζω ότι πολλά από αυτά τα οποία δεν έχουν πραγματικά συζητηθεί, επειδή έχουν επισκιαστεί από τα θέματα της CMA, τα θέματα του cloud, είναι η αγορά των φορητών συσκευών. Όλη αυτή η αγορά είναι τεράστια.


Πιστεύω ότι όσοι παίζουν σε κονσόλες και PC δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα, όμως τα φορητά φέρνουν χρήματα, πιο πολλά από τις κονσόλες. Αυτό θα είναι το κλειδί κατά τη γνώμη μου.

Όλα συνδέονται με τη δημιουργία από πλευράς της Microsoft ενός Xbox mobile store που θα μπορούσε να λειτουργήσει το επόμενο έτος, ανάλογα με τους νέους κανονισμούς της ΕΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν το δρόμο για τα mobile stores. Εάν όλα αυτά συνδυάζονται, τότε το να υπάρχουν πολλά παιχνίδια για φορητές συσκευές θα είναι κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Έχουμε δει την Apple να φέρνει στις συσκευές της παιχνίδια όπως το Resident Evil Village στο iPhone 15 Pro. Βρισκόμαστε στο σημείο καμπής όπου το mobile gaming ίσως γίνει πιο ενδιαφέρον με την ύπαρξη native games, όχι απλά μέσω cloud", είπε ο Warren. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*