Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox μπαίνει στις Samsung Smart TVs και προσφέρει cloud gaming χωρίς κονσόλα

*
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι από τις 30 Ιουνίου 2022, το Xbox Game Pass θα είναι διαθέσιμο για smart TVs της Samsung σε 27 χώρες, μέσω του σχετικού Xbox App. Έτσι λοιπόν, όσοι έχουν στην κατοχή τους τηλεόραση της Samsung που λανσαρίστηκε το 2022 και είναι μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate, θα αποκτήσουν πρόσβαση μέσω cloud σε περισσότερα από 100 παιχνίδια, δίχως να διαθέτουν κονσόλα Xbox. Επίσης, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα μπορείτε να παίξετε Fortnite μέσω cloud, δίχως καν να έχετε συνδρομή. Όσο για τον χειρισμό, μέσω Bluetooth θα έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε το αγαπημένο σας controller, όπως το Xbox Wireless Controller, το Xbox Adaptive Controller, το Elite Series 2 Controller, ή ακόμα και το DualSense controller.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*