Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox πικάρει το PlayStation Showcase για τα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν (εικόνα)

*
Το Xbox δεν άφησε ασχολίαστο το πρόσφατο PlayStation Showcase και έκανε από τον επίσημο λογαριασμό του στα social media μια ανάρτηση…πικάρισμα. Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία ανέβασε στο Twitter μια εικόνα που περιλαμβάνει όλα τα games που ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια της παρουσίας της Sony και θα κυκλοφορήσουν και στο Xbox.

Η αμερικανική εταιρεία θέλησε έτσι και να.. την πει στο PlayStation που γενικά δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις με το event του, αλλά και να σημειώσει ποιοι τίτλοι έρχονται και προς Xbox μεριά, μιας και τα σχετικά trailers χθες δεν είχαν λογότυπα άλλων συστημάτων πέραν των PS4, PS5. Στη σχετική ανάρτηση βλέπουμε τα Metal Gear Solid Delta, Marathon, Alan Wake 2, Assassin's Creed Mirage και Dragon's Dogma 2, μαζί με τα Immortals of Aveum, Ghostrunner 2, The Plucky Squire, Teardown, Cat Quest: Pirates of the Purribean, The Talos Principle 2 και Neva.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*