Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox Series S ξεπέρασε το PS5 στην Ιαπωνία την προηγούμενη εβδομάδα

*
To Xbox Series S είχε περισσότερες πωλήσεις το PlayStation 5 την εβδομάδα που πέρασε στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Famitsu η κονσόλα της Microsoft πούλησε 6.120 μονάδες, ενώ τα δύο μοντέλα του PS5, 2.693. Τα παραπάνω οφείλονται προφανώς στον παράγοντα διαθεσιμότητα, καθώς το επταήμερο που είχε προηγηθεί το PS5 είχε πουλήσει 49.798 τεμάχια και το Xbox Series S περίπου 10.000. Την ίδια περίοδο πουλήθηκαν 3.508 Xbox Series X και μόλις 105 την προηγούμενη εβδομάδα.

Το επίτευγμα αξίζει να αναφερθεί μόνο και μόνο λόγω της κακής προϊστορίας που έχουν οι πωλήσεις του Xbox στην ιαπωνική αγορά. Τον Φεβρουάριο του 2022, έπειτα από 20 χρόνια παρουσίας, είχαν πουληθεί μόλις 2,3 εκ. κονσόλες Xbox στην Ιαπωνία. Η πλειονότητα, δηλαδή 1.616.128 προέρχονται από το Xbox 360.


Όπως παρατηρεί ο χρήστης του Twitter, @GameDataLibrary, είναι η πρώτη φορά από το 2015 και μετά που το PlayStation βρίσκεται πίσω από το Xbox.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*