Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Το Xbox θα είναι δίπλα στους παίκτες, οπουδήποτε", δηλώνει ο Satya Nadella

*
Ο CEO της Microsoft υποστηρίζει ότι το Xbox αρχίζει να καρπώνεται τα οφέλη της εστίασής της στην πολιτική των multiplatform. Ναι μεν είχε σημαντικό μερίδιο της της αγοράς σε άλλες πλατφόρμες χάρη στο Call of Duty και το Minecraft, πρόσφατα το Xbox ανακοίνωσε ότι θα φέρει περισσότερα παιχνίδια σε PlayStation και Nintendo Switch, με τα Pentiment, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves και Grounded να κάνουν την αρχή. Επίσης, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τα οικονομικα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, ο CEO της Microsoft Satya Nadella είπε ότι οι επιδόσεις των παιχνιδιών του Xbox στο PlayStation είναι πολύ καλές.

“Νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχαμε επτά παιχνίδια μέσα στο top 25 του PlayStation Store, περισσότερα από κάθε άλλο εκδότη", είπε.


Προφανώς αναφέρεται στα charts του PS5 που δημοσιεύτηκαν στις 18 Απριλίου, όπου το Modern Warfare 3 ήταν No.2, το Overwatch 2 No.7, το Sea of Thieves No.12, το Fallout 4 No.16, το Minecraft No.19, το Fallout 76 No.20 και το Grounded No.23.

Στην ίδια λίστα υπήρχαν δύο παιχνίδια της Sony, τα MLB The Show 24 και Destiny 2, μαζί με το Helldivers 2 και Rise of the Ronin, με τα δύο τελευταία να μην κυκλοφορούν σε άλλη κονσόλα.

Ο Nadela είπε επίσης: “Δεσμευόμαστε να βρισκόμαστε δίπλα στους παίκτες, πρσφέρνοντας εξαιρετικά παιχνίδια σε περισσότερα άτομα σε περισσότερες συσκευές”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*