Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox θα επιτρέψει την αντιστοίχιση πλήκτρων του keyboard στο ασύρματο χειριστήριο

*
Το Xbox ετοιμάζεται να δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να αντιστοιχίσουν τα πλήκτρα του keyboard σε αυτά του ασύρματου χειριστηρίου.

Η νέα δυνατότητα έχει προστεθεί στα πιο πρόσφατα Alpha και Alpha Skip-Ahead builds του λειτουργικού συστήματος, που προς το παρόν είναι διαθέσιμα μόνο σε μέλη του προγράμματος Xbox Insider.


Σύμφωνα με τα patch notes για το νεότερο Alpha build, η λειτουργία είναι τη στιγμή διαθέσιμη για το Xbox Elite Wireless Controller Series 2 και το Xbox Adaptive Controller.

Σημειώνεται ότι οι παίκτες μπορούν να αντιστοιχήσουν μόνο ένα πλήκτρο του χειριστηρίου σε κάποιο του keyboard, όπως επίσης και κάποιον συνδυασμό με modifier keys (Win, Shift, Ctrl, Alt). Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να αντιστοιχήσει το πλήκτρο Share με το S ή με το Ctrl+Alt+S, αλλά όχι με το Ctrl+Alt+S+A.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*