Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube διοργανώνει αλληλεπιδραστικό gaming livestream που θα συμπεριλαμβάνει το Street Fighter 6 (trailer)

Το YouTube ανακοίνωσε το μεγαλύτερο gaming special που διοργάνωσε ποτέ, το livestream YouTube: Game On. Το stream θα είναι live στις 27 Αυγούστου 2022, στις 23:00 (ώρα Ελλάδας) και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες.

Κατά τη διάρκεια του YouTube: Game On οι θεατές θα παρακολουθήσουν περισσότερους από 60 δημιουργούς της πλατφόρμας / YouTubers να παίζουν τίτλους όπως Street Fighter 6, Among Us, Fall Guys: Ultimate Knockout, Fortnite, Free Fire, Friday Night Funkin’, Grand Theft Auto V, Minecraft, Mortal Kombat 11, Poppy PlayTime, Rocket League και Trackmania. Όσοι συντονιστούν με το livestream θα έχουν τη δυνατότητα ενεργής συμμετοχής σε αυτό με ψηφοφορίες που θα ορίζουν ποια παιχνίδια θα κάνουν την εμφάνισή τους και με ποια σειρά, αλλά και με ποιους χαρακτήρες ενός τίτλου θα παίζει ο κάθε guest star / YouTuber.

Μερικοί από τους δημιουργούς που θα εμφανίζονται είναι οι εξής: AliA, AyChristine, Bazerk, Caylus, Chica, CouRage, Dream, EddieVR, EyStream, Felipe Kwebbelkop, Neto, GeorgeNotFound, Jake Fellman, Lachlan, Larray, LaurenzSide, LDShadowLady, Markiplier, MatPat, Muselk, Myth, Preston & Brianna, Sapnap, Sidemen, Slogo, SunlessKhan, Sykkuno, The Grumps, TommyInnit, Typical Gamer και Wirtual.

Σύμφωνα με το YouTube, το σύνολο των συνδρομητών των YouTubers που θα εμφανιστούν ξεπερνά τους 400 εκατομμύρια χρήστες, ενώ τα συνολικά views όλων τους αγγίζει τα 150 δισεκατομμύρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*