Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Yuzu έπαψε να υπάρχει, μαζί του και το Citra για το 3DS

*
Η "εξαφάνιση" του Yuzu είχε ως παράπλευρη απώλεια έναν ακομα emulator, τον Citra που χρησιμοποιούνταν για την αναπαραγωγή τίτλων του Nintendo 3DS. Ο λόγος είναι ότι προέρχεται από τον ίδιο πυρήνα της ομάδας που δημιούργησε το Yuzu, έκανε την παρθενική του εμφάνιση τον Απρίλιο του 2014 και μέχρι πριν λίγες ημέρες λάμβανε κανονικά updates. Σημειώνεται ότι μετά το κλείσιμο του 3DS eShop τον Μάρτιο του 2023, δεν υπάρχει πλέον τρόπος να αγοράσει κανείς νόμιμα ψηφιακά παιχνίδια του 3DS.

Η Holly Nielsen, ιστορικός που ασχολείται με παιχνίδια έγραψε στο Χ ότι ενώ έχει πρόσβαση σε επιτραπέζια του 19ου αιώνα ως μέρος τη έρευνάς της, ορισμένα σχετικά πρόσφατα παιχνίδια είναι πολύ πιο δύσκολο να τα αποκτήσει.

Η ειδικός σε θέματα προσβασιμότητας, Laura Kate Dale σημείωσε ότι το Citra ήταν ιδανικό για παίκτες με ιδιαίτερες ανάγκες και η απαγόρευσή του θα τους βλάψει.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*