Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Todd Howard: Μοναδική μίξη διαφορετικών ειδών στο Indiana Jones της MachineGames (video)

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία αποκάλυψε ο Todd Howard, για το επερχόμενο παιχνίδι Indiana Jones της MachineGames, καθώς δήλωσε πως ο τίτλος διαθέτει μια μοναδική μίξη διαφόρων ειδών.

Η δήλωση του Todd Howard έγινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρόσφατο επεισόδιο του podcast, του YouTuber Lex Fridman. Ο Lex Fridman αναφέρθηκε στο παιχνίδι της MachineGames, ρωτώντας τον Todd Howard εάν ο τίτλος θα έχει ένα χαρακτήρα action adventure, με τον Todd Howard να απαντά: “Θα έλεγα πως είναι μια μίξη. Είναι κάτι μοναδικό, δεν είναι απαραίτητα ένα πράγμα εσκεμμένα, αλλά διαθέτει πολλά διαφορετικά πράγματα”.

Ο Todd Howard τοποθετήθηκε πάνω στην δουλειά της MachineGames, αναφέροντας πως το studio είναι το κατάλληλο για να δημιουργήσει σωστά το σύμπαν του Indiana Jones, ενώ έχει καταφέρει μια εξαιρετική δουλειά σύμφωνα με τον ίδιο, χαρακτηρίζοντας πως το νέο παιχνίδι είναι μια εκδήλωση αγάπης προς το κινηματογραφικό αριστούργημα της Lucasfilm.

Το Indiana Jones της MachineGames ανακοινώθηκε το 2021 και αναπτύσσεται σε συνεργασία με τη Lucasfilm Games. Εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Todd Howard και το παιχνίδι θα αφηγείται μια νέα ιστορία από την καριέρα του δημοφιλούς adventurer.


Απολαύστε το πρόσφατο επεισόδιο του podcast του Lex Fridman, με τον Todd Howard:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*