Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον επόμενο χειμώνα αναμένεται η πλήρης έκδοση του Blackout Protocol (trailer)

Η πλήρης έκδοση του twin-stick shooter Blackout Protocol θα κυκλοφορήσει τον προσεχή χειμώνα για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam), όπως ανακοίνωσε η Ocean Drive Studio. Επιπλέον, άλλαξε η φιλοσοφία του παιχνιδιού, που από hardcore multiplayer shooter το οποίο βάζει σε δεύτερη μοίρα το single-player, είναι πλέον μια εμπειρία προσηλωμένη στο single-player, όπου το multiplayer είναι προαιρετικό.

"Από την έναρξη της Early Access του Blackout Protocol τον Ιούλιο του 2023, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα σχόλια από τους παίκτες μας", αναφέρει η Ocean Drive Studio."Τώρα, ανταποκρινόμενοι στο feedback τους, κάνουμε μια δύσκολη αλλαγή στο γενικό όραμα του παιχνιδιού, για να διασφαλίσουμε ότι η ολοκληρωμένη έκδοση (προγραμματισμένη για τον επόμενο χειμώνα) θα εκπλήξει και θα ενθουσιάσει τόσο τους υπάρχοντες fans όσο και τους νέους παίκτες".


"Τους επόμενους μήνες, θα κυκλοφορήσουμε τρία σημανικά updates που θα εμβαθύνουν στην αφήγηση του Blackout Protocol, θα ξεδιαλύνουν τα μυστήρια του Section 13 και θα εισάγουν μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές στους μηχανισμούς. Το πρώτο update, που έχει προγραμματιστεί για αυτό το καλοκαίρι, σηματοδοτεί την αρχή αυτού του νέου ταξιδιού".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*