Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Φεβρουάριο η κυκλοφορία του PlayStation VR2, με τιμή υψηλότερη από το PS5

*
Η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation VR2. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 22 Φεβρουαρίου 2023, μαζί με το PlayStation VR2 Sense controller και το σχετικό charging station. Οι προ-παραγγελίες για το νέο περιφερειακό του PS5 θα ξεκινήσουν (και στην Ελλάδα) στις 15 Νοεμβρίου, από όλα τα καταστήματα του επίσημου δίκτυου διανομής της Sony. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το PlayStation VR2 είναι €599,99 και το πακέτο θα περιλαμβάνει το headset, το σετ των PS VR2 Sense controllers και στερεοφωνικά ακουστικά.



Παράλληλα θα γίνει διαθέσιμο το PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain bundle, με προτεινόμενη τιμή λιανικής €649,99. Θα περιέχει ένα voucher code για το Horizon Call of the Mountain που θα μπορέσετε να εξαργυρώσετε μέσω του PlayStation Store, το PS VR2 headset, το σετ των PS VR2 Sense controllers και στερεοφωνικά ακουστικά.



Το charging station για το PlayStation VR2 Sense controller θα έχει τιμή €49,99. Έτσι, η φόρτισή τους θα μπορεί να πραγματοποιηθεί δίχως την ανάγκη σύνδεσης στο PS5, απελευθερώνοντας έτσι μια θύρα USB.



Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό post στο PlayStation Blog. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Ομολογουμενως πιστευω οτι θα ειναι τουμπανο. Ειχα νοικιασει το VR στο PS4 και η εμπειρια ηταν εντυπωσιακη. Ειδικα αν δεν εχεις θεμα με motion sickness ειναι φοβερο. Αλλα... προστιθεται αλλο ενα μεγαλο νουμερο στο συνολικο λογαριασμο που ζηταει η Sony (το VR δεν παιζει μονο του) και δεν ξερω κατα ποσο θα ανταποκριθει το κοινο.

*