Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούλιο η κυκλοφορία του Arcade Challenge! Update! για το Hi-Fi RUSH (trailer)

Οι Bethesda Softworks και Tango Gameworks ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Arcade Challenge! Update! για το Hi-Fi RUSH, το οποίο θα προσθέσει δύο νέα modes.

Το πρώτο ονομάζεται BRM RUSH και θέτει τους παίκτες αντιμέτωπους με κύματα εχθρών, με το BPM (beats per minute) της μουσικής να αυξάνεται ύστερα από κάθε ένα από αυτά. Το δεύτερο είναι το Power Up! Tower Up! και πρακτικά αποτελεί ένα Rhythm Tower challenge με ιδιαίτερους κανόνες: το συγκεκριμένο mode διαθέτει Upgrades που ενισχύουν τα stats του Chai, όμως κοστίζουν στο score multiplier, ενώ υπάρχουν και Bugs που κάνουν ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή πολλαπλασιάζουν το multiplier με κόστος στα stats του.

Εκτός αυτών, το Arcade Challenge! Update! εισάγει νέα Special Attacks, περισσότερες προκλήσεις με έπαθλα καινούργια αυτοκόλλητα και φίλτρα για το Photo Mode, καθώς και επιπλέον t-shirts για τον chai. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 5 Ιουλίου 2023.


Το Hi-Fi RUSH κυκλοφορεί για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*