Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάιο με το Operation Monarch θα προστεθούν στο Call of Duty Warzone ο Godzilla και ο King Kong

*
Αποκαλύφθηκαν καθώς φαίνεται τα πλάνα για την προσθήκη του Godzilla και του King Kong στο Call of Duty Warzone. Σύμφωνα με το patch tracker PlayStation Game Size αποτελούν μέρος του "Operation Monarch", που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 11 Μαΐου. Artwork που διέρρευσε παρουσιάζει τα δύο εμβληματικά τέρατα πάνω από τον χάρτη Caldera του Warzone.

Επιπλέον, το cinematic trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρακάτω, προειδοποιεί για τις καταστροφές που θα επιφέρουν οι Nebula bombs, ένα όπλο που έκανε την εμφάνισή του στη δεύτερη σεζόν και χρησιμοποιείται από τους Nazi.


Σας υπενθυμιζουμε ότι το Call of Duty Vanguard και το Call of Duty Warzone κυκλοφορούν για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Η τρίτη σεζόν έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 27 Απριλίου 2022.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*