Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάΐο θα κυκλοφορήσει για PC το Ghost of Tsushima Director’s Cut (trailer)

Η Sony Interactive Entertainment σε συνεργασία με τη Sucker Punch Productions και Nixxes Software θα κυκλοφορήσουν το Ghost of Tsushima Director’s Cut για PC (Steam, Epic Games Store) στις 16 Μαΐου 2024.



Για πρώτη φορά, οι κάτοχοι PC θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ολόκληρη την περιπέτεια του Jin Sakai, που θα τους μεταφέρει στα τέλη του 13ου αιώνα. Η έκδοση για υπολογιστές δεν θα έχει περιορισμούς στον ρυθμό ανανέωσης και θα υποστηρίζει οθόνες 21:9, 32:9 και setup με τρία monitors για gameplay σε κάδρο 48:9. Ακόμα θα υπάρχει υποστήριξη για τις τεχνολογίες NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3, Intel XeSS, NVIDIA Reflex και NVIDIA DLAA. Θα μπορέσετε επίσης να χρησιμοποιήσετε DualSense controller για τη βέλτιστη εμπειρία μέσω του haptic feedback και των adaptive triggers.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό post του PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*