Η Bungie σχεδιάζει ένα πρόγραμμα δωρεάν ενημερώσεων του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του έτους, που θα περιλαμβάνει νέους χάρτες, νέα Runner shells, events και άλλα, ξεκινώντας με την εξερεύνηση του Cryo Archive του UESC Marathon κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των σεζόν θα ανακοινωθούν λίγο πριν την κυκλοφορία.
Η εταιρεία ανάπτυξης κυκλοφόρησε επίσης σήμερα ένα ντοκιμαντέρ 23 λεπτών, στο οποίο γίνεται αναφορά σε μια σειρά από αλλαγές και θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε στη συνέχεια.
GTA 6: Πολλαπλές ενδείξεις ότι την Δευτέρα ξεκινούν οι προ-παραγγελίες! (video, εικόνες)




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity