Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του Ghostbusters: Spirits Unleashed

*
Η IllFonic ανακοίνωσε ότι το 4 vs 1 asymmetrical multiplayer game Ghostbusters: Spirits Unleashed θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και περιλαμβάνουν, Advance Access στο Slimer, ένα Custom Particle Thrower και Proton Pack και ειδικούς χρωματισμούς για τις ενδυμασίες.

Ως Ghostbuster θα μπορέσεις να γίνεις μέλος της της διάσημης ομάδας κυνηγών φαντασμάτων και θα προσπαθήσεις να παγιδεύσεις τις άυλες οντότητες σε μουσεία, ξενοδοχεία, φυλακές και άλλες τοποθεσίες, πριν σκορπίσουν το χάος.


Ή στον ρόλο του φαντάσματος θα προσπαθήσεις να κρυφτείς και να τρομάξεις του Ghostbusters και τους κατοίκους της πόλης, μέχρι τα πάντα να αποκτήσουν τρομακτική όψη. Χρησιμοποιώντας βρώμικα κόλπα και Ectoplasm θα πάρεις το πάνω χέρι και θα διώξεις τους Ghostbusters.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*