Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του Little Orpheus για κονσόλες και PC

*
H Secret Mode και η Chinese Room, ανακοίνωσαν ότι το side-scrolling adventure game Little Orpheus θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store). To Little Orpheus είναι διαθέσιμο για το Apple Arcade από τις 12 Ιουνίου 2020.

Το παιχνίδι μας μεταφέρει στο 1962, σε μια εποχή που η NASA θέλει να στείλει τον άνθρωπο στο φεγγάρι. Ο κεντρικός πρωταγωνιστής ονομάζεται, Ivan Ivanovich, ένας κοσμοναύτης που αποστολή του είναι να εξερευνήσει το κέντρο της γης, πέφτοντας σε ένα ανενεργό ηφαίστειο, χρησιμοποιώντας την κάψουλα εξερεύνησης με όνομα, Little Orpheus.


Κατά την διάρκεια της περιπέτειας του, o Ivan θα βρεθεί σε χαμένους πολιτισμούς, θαλάσσια βασίλεια και προϊστορικές ζούγκλες, καθώς θα πρέπει να ξεφύγει και να πολεμήσει για την ζωή του από τα τέρατα της φυλής Menkv.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*