Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue στο Nintendo Switch (trailer)

Έναν χρόνο μετά την ανακοίνωσή του, το TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue για το Nintendo Switch έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως ανακοίνωσε η Krome Studios, ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος για την κονσόλα από τις 26 Σεπτεμβρίου 2023, ενώ έως τότε, διατίθεται από το Nintendo eShop για προ-παραγγελία με μειωμένη τιμή.

Πρόκειται για την enhanced edition του TY the Tasmanian Tiger 4 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε PC το 2015. Οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τα 40 levels του τίτλου, να αντιμετωπίσουν ομάδες κακών σε μια ποικιλία διαφορετικών κόσμων και κλιμάτων και να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα όπως boomerangs για να επιτεθούν. Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται με ολοκαίνουργιο αγγλικό voice-over, Time Attack, cosplays, αναβαθμισμένα γραφικά και καλύτερες επιδόσεις. Ο τίτλος θα τρέχει με σταθερά 60fps.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*