Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει η πλήρης έκδοση του Session: Skate Sim

*
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που το Session: Skate Sim θα εγκαταλείψει τη φάση Early Access. Πιο συγκεκριμένα, η πλήρης έκδοση του παιχνιδιού θα λανσαριστεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store), όπως ανακοίνωσαν η Nacon και η ομάδα ανάπτυξης crea-ture Studios.

Το Session: Skate Sim καλεί τους παίκτες σε μια εμπειρία που θυμίζει έντονα τη δεκαετία του '90, όταν κάθε πεζοδρόμιο και κάθε σκαλοπάτι ήταν η ιδανική τοποθεσία για κάθε ακροβατικό. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται physics που είναι κάτι παραπάνω από ρεαλιστικά και πρωτοποριακό μοντέλο χειρισμού, όπου κάθε πόδι του χαρακτήρα ελέγχεται ανεξάρτητα με τους μοχλούς του χειριστηρίου. Ναι μεν η καμπύλη εκμάθησης θα είναι μεγάη, όμως υπάρχουν όλα τα tutorials που θα σας καθοδηγήσουν στον να αναδειχτείτε σε αστέρες του αθλήματος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*