Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Top Spin 2K25: Πληροφορίες για τα modes λίγο πριν την κυκλοφορία (video)

*
Το Top Spin 2K25 κυκλοφορεί το επόμενο διάστημα και η Hangar 13 μοιράστηκε με τους fans πληροφορίες για τα όσα έρχονται στα modes του. Ο τίτλος ξεκινάει από το Top Spin Academy, όπου οι παίκτες θα μπορούν να μάθουν τους βασικούς μηχανισμούς gameplay υπό της οδηγίες του Joen McEnroe. Εκεί θα μάθουν τα βασικά του χειρισμού και του αθλήματος, ενώ στο τέλος θα κληθούν να γνωρίσουν τα PlayStyles.

Τα offline Exhibition matches περιλαμβάνουν αγώνες μονούς ή διπλούς με AI partners, αλλά και local multiplayer μονά ή διπλά με υποστήριξη για έως και 4 παίκτες. Τα Online Exhibition matches θα προσφέρουν matchmaking ανάλογα με τις ικανότητες και θα υποστηρίζουν και cross-platform ματσαρίσματα. Πέραν αυτών, το Top Spin 2K25 θα φέρει και 3 ακόμη επιλογές: 2K Tour, MyCareer και World Tour. Στο πρώτο, θα διαλέγουν κάποιον διάσημο τενίστα και θα αντιμετωπίζουν άλλους επαγγελματίες, με ημερήσια challenges για να φτάσουν στην κορυφή.


Το MyCareer θα προσφέρει δυνατότητα δημιουργίας παίκτη και συμμετοχή σε μικρά και μεγάλα τουρνουά. Το Top Spin 2K25 θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου για PC και κονσόλες σε απλές, Deluxe και Ultimate εκδόσεις, με τις δύο τελευταίες να προσφέρουν πρώιμη πρόσβαση από τις 23 του μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*