Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τουλάχιστον μια μεγάλη ανακοίνωση θα κάνει το 2023 η Spike Chunsoft

*
Η Spike Chunsoft, που μεταξύ άλλων βρίσκεται πίσω από τη σειρά Danganronpa, προαναγγέλει τουλάχιστον μια μεγάλη ανακοίνωση για το 2023, με αφορμή τις ευχές της για τη νέα χρονιά. Η Spike Chunsoft έχει ήδη ανακοινώσει το Master Detective Archives: RAIN CODE για το Nintendo Switch, τη φυσική έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition για το PlayStation 5 και το ARK: Survival Evolved επίσης για το Nintendo Switch.

"Επιπλέον, ετοιμάζουμε ετοιμάζουμε μη ανακοινωμένους τίτλους μεγάλης κλίμακας", δηλώνει η Spike Chunsoft. "Θα θέλαμε να κάνουμε μια ανακοίνωση στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Η Spike Chunsoft θα τρέχει το 2023 σαν ένας λαγός, οπότε παρακαλούμε να συνεχίσετε να μας υποστηρίζετε".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*