Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τουρνουά eFootball 2023 από το Greek Game Pass Tournaments

*
Ένα νέο τουρνουά στο eFootball 2023 ετοιμάζει για τους φίλους του ποδοσφαίρου η ομάδα των Greek Game Pass Tournaments. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι: "Το παιχνίδι δυστυχώς μας δίνει δυνατότητα να παίξουμε μόνο με την ομάδα όνειρο που έχουμε φτιάξει, για αυτό είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα για να προετοιμαστείτε. Πάντως είναι ένα παιχνίδι που θα κάνουμε και άλλα τουρνουά μέσα στην χρονιά οπότε αξίζει να ασχοληθείτε και να φτιάξετε την ομάδα σας. Το παιχνίδι πάντως όσο παίζεις και ολοκληρώνεις αποστολές - εκδηλώσεις σου δίνει διαφορά δωράκια καθημερινώς και μπορείς να φτιάξεις μια καλή ομάδα πολύ εύκολα. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε πρώτη φάση με ομίλους, θα παίξουμε εντός και εκτός έδρας με τους αντιπάλους μας, και μετά θα περάσουμε στην φάση των νοκ αουτ. Το πώς ακριβώς θα γίνει θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές. Οι αγώνες θα είναι 10 λεπτά και θα παίζεται όποτε υπάρχει χρόνος και σας βολεύει και τους δυο εντός διορίας εννοείται. Δεν ακολουθούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα αγωνιστικών κλπ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή γράφετε στα σχόλια εδώ το XBOX NAME σας μέχρι και την Τρίτη 8/10 το βράδυ.
Τα έπαθλα για αυτό το τουρνουά είναι τα εξής παιχνίδια για XBOX.
1. Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy
2. Homefront: The Revolution
3. Glaive: Brick Breaker.
Όλα τα παιχνίδια είναι σε ψηφιακό κωδικό. Ο νικητής θα επιλέξει ποιό θέλει για δώρο και το άλλα θα κληρωθούν σε δύο απο τα παιδιά που συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν όλους τους αγώνες τους".

Καλή επιτυχία σε όλους!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*