Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τουρνουά Grid Legends από το Greek Game Pass Tournaments

*
Η ομάδα Greek Game Pass Tournaments ετοιμάζει τη νέα της εκδήλωση με το Grid Legends. Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι της ομάδας: "Στο τουρνουά μπορούν να παίξουν όλοι, ανεξαρτήτως κονσόλας, καθώς το παιχνίδι είναι crossplay. Για να δηλώσετε συμμετοχή, γράψτε σε σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση, το Gamertag σας και από ποια πλατφόρμα θα παίξετε. Η διορία για τις δηλώσεις είναι μέχρι την Τετάρτη 28/9 το βράδυ. Στο τουρνουά θα παίξουμε 1vs1 και θα διοργανωθεί με ομίλους και βαθμολογίες σε πρώτη φάση και μετά με νοκ άουτ αγώνες. Όσο πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία θα έχουμε και κάποιες αλλαγές.



Τους αγώνες θα τους παίζετε σε συνεννόηση με τον αντίπαλο σας και τις ώρες που σας βολεύει, μέσα στο χρονικό διάστημα της διορίας που θα σας δοθεί. Τις επόμενες μέρες θα σας δοθούν και βίντεο με οδηγίες για το πώς παίζουμε με τι κανόνες, τι αυτοκίνητα, πίστες κλπ, και πως μπορούμε να παίξουμε με κάποιον που έχει άλλη κονσόλα. Επίσης ενημερώνουμε απο τώρα πως για τα παιδια που θα φτασουν στους ημιτελικούς - τελικούς πρέπει να φροντίσουν έτσι ώστε η ταχύτητα του internet απο τον χώρο που θα παίξουν να μην είναι κάτω απο 50 mbs.

Τα έπαθλα σε αυτό το τουρνουά είναι:
1. Little Nightmares 2 XBOX Digital
2. The Evil Within Limited Edition + The Evil Within 2 XBOX Physical
Ο νικητής θα διαλέξει ποιο από τα δύο θέλει και το άλλο θα κληρωθεί σε κάποιον από τους συμμετέχοντες, με μοναδική προϋπόθεση να έχει ολοκληρώσει όλους τους αγώνες του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*