Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τουρνουά Halo 2 από το Greek Game Pass Tournaments

*
Η ομάδα Greek Game Pass Tournaments ανακοίνωσε τη νέα της εκδήλωση για το Halo 2. Συγκεκριμένα, σημειώνει στην ανακοίνωσή της πως: "Όπως έχουμε ανακοινώσει εδώ και καιρό το επόμενο τουρνουά μας θα είναι το HALO. Το τουρνουά θα γίνει με ομάδες, 2 εναντίον 2. Στο τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος και από XBOX και από PC. Να ενημερώσουμε πως το παιχνίδι ανήκει στα FREE TO PLAY παιχνίδια οπότε μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν. Είπαμε πλέον στα τουρνουά μας να δώσουμε μεγάλη βάση ώστε να μεταδίδονται αγώνες και να μπορεί να παρακολουθήσει όποιο παιδί επιθυμεί. Αρά είναι υποχρεωτικό να έχει twitch ένας απο εσάς και να μεταδώσετε έστω έναν αγώνα σας.



Όσα παιδιά δεν έχουν και δεν ξέρουν πως γίνεται η μετάδοση θα τους βοηθήσουμε εμείς. Για να συμμετέχετε στο τουρνουά θα πρέπει να κάνετε έγγραφη στο κανάλι μας ggpt_gaming, όπου εκεί θα μεταδώσουμε πολλούς αγώνες. Το λίνκ για το κανάλι μας βρίσκεται στην αρχή της ανάρτησης. Για να δηλώσετε συμμετοχή γράψτε σε σχόλιο, κάτω απο αυτήν την ανάρτηση, το όνομα της ομάδας σας, και το facebook όνομα του συμπαίκτη σας. Η διορία για τις δηλώσεις είναι μέχρι την Τετάρτη 5/7 το βράδυ. Οι νικητές θα κερδίσουν 2 παιχνίδια προσφορά της CD Media και τους ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη τους για άλλη μια φορά. Τα παιχνίδια είναι: RESIDENT EVIL VILLAGE MONSTER HUNTER ICEBOURNE MASTER EDITION"

Βρείτε σχετικές πληροφορίες εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*