Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία free to play games για PC ανακοίνωσαν η Phoenixx και η GYAAR Studio, θυγατρική της Bandai Namco Studios (trailers)

Η Phoenixx και η GYAAR Studio, θυγατρική της Bandai Namco Studios, ανακοίνωσαν τρία free to play games. Πρόκειται για τα: BOOMEROAD, NOTTOLOT και DORONKO WANKO, που θα κυκλοφορήσουν για PC (Steam) στις 26 Μαρτίου 2024.

Το BOOMEROAD είναι ένα παιχνίδι δράσης, όπου η πρωταγωνίστρια, Boomy, θα πρέπει να φτάσει στον Ancient Tower με τη βοήθεια ενός Boomerang.




Στο NOTTOLOT, πρωταγωνιστεί ένα robot, ο Rolly, που χρησιμοποιώντας τις ικανότητές του πρέπει να χακάρει τους εχθρούς για να μπορέσει να δραπετεύσει από ένα εργοστάσιο.



Τέλος, το DORONKO WANKO είναι ένα παιχνίδι δράσης με πρωταγωνιστή ένα όμορφο και αθώο Pomeranian, που σε λίγες στιγμές μπορεί να μετατρέψει το σπίτι του σε οίκο ακαταστασίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*