Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία κλασσικά παιχνίδια της Blizzard έγιναν διαθέσιμα στο Battle.net

*
Η Blizzard έκανε διαθέσιμα μέσω του Battle.net τρία κλασσικά παιχνίδια των '90s. Πρόκειται για το Warcraft: Orcs & Humans, το Warcraft II: Tides of Darkness και το πρώτο Diablo. Όλα είναι μεταξύ των πρώτων παιχνιδιών που κυκλοφόρησε η Blizzard, με το Warcraft: Orcs & Humans του 1994 να είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς Warcraft που ανέπτυξε η εταιρεία και πολύ επαναστατικός για το είδος των real-time strategy games, ιδιαίτερα την εποχή εκείνη.

Το Warcraft II: Tides of Darkness έρχεται πακέτο με το expansion, Beyond The Dark Portal, ενώ στα αρχεία του παιχνιδιού θα βρείτε και το πλήρες original manual.


Το Diablo κυκλοφόρησε το 1997, μαζί με την πρώτη έκδοση του Battle.net και ήταν απλά η αρχή για τη δημιουργία ενός καθηλωτικού κόσμου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*