Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία νέα raids θα προστεθούν στο Special Ops mode του Call of Duty: Modern Warfare 2

*
Πρόσω ολοταχώς οδεύει η κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 2 και η Activision παρουσίασε τις πρώτες πληροφορίες για το περιερχόμενο που θα προστεθεί στο παιχνίδι μετά το λανσάρισμά του.

Όπως αναφέρει η Activision, μέσω της επίσημης σελίδας του παιχνιδιού, η πρώτη σεζόν του Modern Warfare 2 θα ξεκινήσει στις 16 Νοεμβρίου μαζί με την κυκλοφορία του Warzone 2.0 και το νέο DMZ mode, μέχρι τότε οι παίκτες θα είναι σε μια περίοδο pre-season που θα μπορούν να αποκτήσουν τα απαραίτητα levels και να ξεκλειδώσουν τα όπλα που χρειάζονται μέσω του Special Ops.

Με την έναρξη της πρώτης σεζόν, θα γίνουν διαθέσιμα ένα νέο multiplayer map και το πρώτο μεγάλο update για το Warzone 2.0, ενώ παράλληλα το Special Ops mode θα αποκτήσει τρία raids. Τα raids αποτελούν κομμάτι του Warzone 2.0 και θα λάβουν χώρα στην περιοχή του Al Mazrah, ενώ θεματικά είναι άμεση συνέχεια των γεγονότων του Modern Warfare 2.


Οι νέες αποστολές ονομάζονται Bad Situation, Vehicle Escape και Observatory Defense. Στην Bad Situation, οι παίκτες θα πρέπει να εισβάλουν κρυφά στο ανδρός της Al Qatala, με σκοπό να ανακτήσουν σημαντικές πληροφορίες. Στην Vehicle Escape θα πρέπει οι παίκτες να καταστρέψουν μια σειρά από SAM turrets, που θα τους επιτρέψουν να αποχωρήσουν από το πεδίο μάχης, με ασφάλεια. Στο Observatory Defense, οι παίκτες θα πρέπει να προστατεύσουν μια βάση από επικείμενες επιθέσεις εχθρών.

Κατά τη διάρκεια των αποστολών, κάθε παίκτης θα έχει στην κατοχή του ένα από τα τρία διαθέσιμα kits Assault, Medic και Engineer, που προσφέρουν ορισμένες ικανότητες και θα είναι σε θέση να τα ενισχύσουν με την ολοκλήρωση διαφόρων challenges.

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα λανσαριστεί στις 28 Οκτωβρίου 2022, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinity Ward

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*