Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Turbo Golf Racing: Κυκλοφορεί σε λιγότερο από μήνα με special party (trailer)

To Turbo Golf Racing ολοκληρώνει τη θητεία του σε έκδοση Early Access και στις 4 Απριλίου έρχεται σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Microsoft Store), όπως ανακοίνωσαν η Secret Mode και η Hugecalf Studios.

Το Turbo Golf Racing ξεχειλίζει από δράση, συνδυάζοντας τις κόντρες με αυτοκίνητα με το γκολφ. Οι παίκτες θα βρεθούν σε διαφορετικά γήπεδα και χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό τους θα πρέπει να βάλουν τη μπάλα στην τρύπα. Μπορούν να αναμετρηθούν με επτά αντιπάλους στο Race mode, όπου η νίκη εξαρτάται από την ταχύτητα, ή να δείξουν τις ικανότητές τους, κάνοντας κάθε βολή να μετράει στο Golf mode, όπου νικητής θα είναι αυτός που θα βάλει τη μπάλα στην τρύπα με τα λιγότερα χτυπήατα.


Πάρτε μια γεύση από το παιχνίδι μέσω του νεότερου trailer. Σημειώνεται πως το λανσάρισμα θα τιμηθεί με special party.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*