Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft: Βλέπει με πολύ καλό μάτι την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft

*
Ο Yves Guillemot, CEO της Ubisoft, μίλησε για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, η εν λόγω εξαγορά επιβεβαιώνει στη γαλλική εταιρεία πως ακολουθεί τον σωστό δρόμο επιχειρησιακής στρατηγικής, καθώς υποδεικνύει το μέλλον της βιομηχανίας και τη θέση των στούντιο στο οικοσύστημά της.

Σύμφωνα με τον Guillemot, η εξαγορά μαρτυρά τη δυναμική των ισχυρών IPs, αλλά και τον όλο και μεγαλύτερο ρόλο που παίζουν τα mobile games, καθώς η Microsoft ισχυρίζεται πως ο κύριος λόγος που πρότεινε την εξαγορά της Activision Blizzard, είναι το mobile gaming τμήμα της. Η Ubisoft τα τελευταία χρόνια επενδύει όλο και περισσότερους πόρους στην ανάπτυξη του mobile gaming τομέα της κι αυτό, όπως επισημαίνει ο Guillemot, ταιριάζει με αυτήν τη φιλοσοφία της Microsoft.
Εκτός αυτού, τον Ιανουάριο του 2023 η Ubisoft αποκάλυψε πως ακύρωσε τρεις τίτλους που δεν ανακοινώθηκαν ποτέ, ώστε να διπλασιάσει τους πόρους της ανάπτυξης των μεγαλύτερων IPs της, αλλά και των live υπηρεσιών της. Όπως σημειώνει ο Guillemot, αυτά τα στοιχεία της στρατηγικής της, θα αυξήσουν την αξία της γαλλικής εταιρείας.


Στα του mobile gaming, η Ubisoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει τα free-to-play games Rainbow Six Mobile και The Division Resurgence για iOS και Android. Το λανσάρισμά τους αναμένεται μέχρι το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους, δηλαδή μέχρι και τον Μάρτιο του 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*