Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft Forward: 10 λεπτά με gameplay από το πανέμορφο Star Wars Outlaws (video)

Ubisoft και Massive Entertainment παρουσίασαν 10 λεπτά gameplay από το Star Wars Outlaws, το νέο open-world game που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Η κυκλοφορία του αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Στο πρώτο open-world Star Wars game που κυκλοφόρησε ποτέ, θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε και να εξερευνήσουμε γνωστούς, αλλά και άγνωστους πλανήτες από το κινηματογραφικό franchise. Τα γεγονότα του διαδραματίζονται μεταξύ των ταινιών The Empire Strikes Back και Return of the Jedi, με εμάς στον ρόλο της scoundrel Kay Vess, που αναζητά την ελευθερία και ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή.


Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς μας θα αναλάβουμε σημαντικές αποστολές που θα μας ζητούν να παλέψουμε εχθρούς, να κλέψουμε προμήθειες και πολύτιμα αντικείμενα, καθώς και να αγωνιστούμε με το speeder μας σε πανέμορφα και απέραντα διαγαλαξιακά τοπία. Το video που ακολουθεί, μιλά από μόνο του.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*