Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft Forward: To Jet Set Radio έρχεται ως crossover στο Roller Champions (trailer)

Το Jet Set Radio, ένα παιχνίδι δράσης που κυκλοφόρησε το 2000 για το Dreamcast και όπως ανακοινώθηκε στο Ubisoft Forward, θα έρθει ως crossover στο Roller Champions, που κυκλοφόρησε από την Ubisoft το 2022.

Στο Jet Set Radio, για όσους δεν γνωρίζουν, μπορείτε να κάνετε skate, να ζωγραφίσετε γκράφιτι στους τοίχους και εν τέλει να ξεφύγετε από την αστυνομία. Οι λάτρεις του Jet Set Radio θα δείτε τους Beat και Gum να συμμετέχουν στο Roller Champions μαζί με μια νέα προσθήκη που περιλαμβάνει μια πίστα, επηρεασμένη από τη θεματική του Jet Set Radio. Η Ubisoft επιβεβαίωσε πως το event θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου.


Ο εν λόγω τίτλος ήταν αρκετά καινοτόμος για την εποχή του καθώς ήταν από τα πρώτα παιχνίδια που είδαμε cel-shaded γραφικά, εφαρμόζοντας επίπεδες χρωματιστές υφές σε πολυγωνικά μοντέλα, με αποτέλεσμα το εικαστικό του να θυμίζει κόμικς. Επίσης, αξιομνημόνευτο παραμένει έως και σήμερα το soundtrack με jazz-funk καταβολές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*