Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft Forward: Το λανσάρισμα του XDefiant θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2023 (trailer)

H Ubisoft αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το επερχόμενο shooter με τίτλο XDefiant που παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά μέσω μιας δοκιμαστικής έκδοσης που είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2023.

XDefiant Year 1 Roadmap in Full


Το συγκεκριμένο FPS έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τη σειρά Call of Duty και βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης από την Ubisoft San Francisco, με τη συμβολή του Patrick “ASHES” Price του Call of Duty στην παραγωγή του παιχνιδιού. H Ubisoft ευχαρίστησε το 1,5 εκατομμύριο παίκτες που συμμετείχαν στην δοκιμαστική έκδοση καθώς και στις προηγούμενες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν.

XDefiant Pre Season Roadmap

Ο επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης του XDefiant, Mark Rubin, μοιράστηκε με το κοινό νέες λεπτομέρειες καθώς ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του τίτλου είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2023, αλλά αυτό θα προσδιοριστεί πλήρως μετά από ένα κύκλο συνεδριάσεων που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ubisoft από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου. Σε αυτές τις συνεδριάσεις θα δοκιμαστούν οι servers του παιχνιδιού, ο νέος net code καθώς και άλλα πολλά.

Με την κυκλοφορία του Xdefiant θα κυκλοφορήσει και μια Pre-Season που θα διαρκέσει έξι εβδομάδες και ως σκοπό θα έχει να διασφαλίσει τη ομαλή λειτουργία του παιχνιδιού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το περιεχόμενο του Year 1, στο οποίο θα προστεθούν 4 νέες φατρίες, 12 νέα όπλα και 12 νέοι χάρτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*