Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft: Σε καλό δρόμο για ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον

*
Η Ubisoft υποστηρίζει ότι βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι για να βελτιώσει το εργασιακό της περιβάλλον, τρια χρόνια μετά τις σοβαρές κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Ήταν καλοκαίρι του 2020 όταν είδαν το φως της δημοσιότητα καταγγελίες για βια και σεξουαλική κακοποίηση εναντίον μιας σειράς βετεράνων και ηγετικών στελεχών της Ubisoft, όπως ο creative director του Assassin's Creed Valhalla, Ashraf Ismail, ο creative director των Splinter Cell και Far Cry, Maxime Béland και ο πρώην editorial vice president Tommy François.


Μιλώντας στο GamesIndustry HR Summit, η υπεύθυνη προσωπικού της γαλλικής εταιρείας, Annika Grant σημείωσε ότι η εταιρεία βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι, έχοντας πραγματοποιήσει μια σειρά από αλλαγές στο εσωτερικό της.

"Είχαμε χάσει την εμπιστοσύνη των ομάδων μας", είπε η Grand, που παραδέχτηκε ότι το τμήμα HR "θεωρούνταν μέρος του προβλήματος". Η εταιρεία έκανε αλλαγές στο εσωτερικό σύστημα αναφορών και στον κώδικα δεοντολογίας, και είναι υποχρεωτική εκπαίδευση για όλους τους εργαζομένους ετησίως. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*