Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Δεν έπεισε το Need for Speed Unbound

*
Ένα νέο που απ’ ότι φαίνεται πολλοί δεν γνωρίζουν, είναι πως στις 2 Δεκεμβρίου 2022 η ΕΑ λάνσαρε το Need for Speed Unbound για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Ο τίτλος μπορούσε να παιχτεί από τις 29 Νοεμβρίου για όσους τον είχαν προπαραγγείλει, ενώ υπάρχει και ένα δεκάωρο trial για τους συνδρομητές των EA Play και Xbox GamePass.

Παρόλα αυτά, το παιχνίδι δεν κατάφερε να βρεθεί στο top-10 των charts των φυσικών πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα δεδομένα που δημοσιεύει το GamesIndustry.biz το τοποθετούν 17ο , πίσω από το Just Dance 2022 και το Lego Harry Potter Collection. Οι αριθμοί αυτοί είναι κατά 64% χαμηλότεροι από το λανσάρισμα του Need for Speed: Heat.

Ο πιο σοβαρός λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι έγινε αυτό, είναι πως η ΕΑ δεν έχει προσπαθήσει καν να διαφημίσει τον εν λόγω τίτλο. Το νέο Need for Speed αναπτύχθηκε από την Criterion, η οποία όπως γνωρίζουμε το είχε βάλει «στον πάγο» για πολύ καιρό για να βοηθήσει την ομάδα του Battlefield 2042.


Για την εβδομάδα που προηγήθηκε, η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

1. FIFA 23
2. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. God of War Ragnarok
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Pokémon Violet
6. The Callisto Protocol
7. Pokémon Scarlet
8. Nintendo Switch Sports
9. Sonic Frontiers
10. Animal Crossing: New Horizons

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*