Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Επιστροφή στην κορυφή για το Horizon Forbidden West χάρη στο bundle του PS5

*
Το Horizon Forbidden West επέστρεψε στην κορυφή των UK charts την περασμένη εβδομάδα, χάρη στην άνοδο κατά 31% που σημείωσαν οι πωλήσεις του, λόγω της αυξημένης διαθεσιμότητας του σχετικού bundle για το PS5. To Sniper Elite 5, που ήταν πρώτο επτά ημέρες πριν, κατρακύλισε στην όγδοη θέση με πτώση 67%.

To WWE 2K22 μπήκε ξανά στη δεκάδα, και πιο συγκεριμένα έφτασε στην 7η θέση, με εκρηκτική άνοδο πωλήσεων σε ποσοστό 356%. Αυτό οφείλετται κατά ένα μεγάλο μέρος στην προσθήκη του στα Days of Play της Sony, που συνοδεύτηκε από γενναία έκπτωση.


Από εκεί και πέρα, επιστροφή στη δεύτερη θέση για το Nintendo Switch Sports με άνοδο 24%, άνοδος 79% και για το FIFA 22 που το βλέπουμε στο τέταρτο σκαλοπάτι, ενώ στην πεντάδα επέστρεψε και το Mario Kart 8. Αναλυτικά:

1. Horizon Forbidden West
2. Nintendo Switch Sports
3. Lego Star Wars: The Skywalker Saga
4. FIFA 22
5. Mario Kart 8: Deluxe
6. Pokémon Legends: Arceus
7. WWE 2K22
8. Sniper Elite 5
9. Minecraft (Switch Edition)
10. Gran Turismo 7

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*