Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Ιδανικό λανσάρισμα για το Kirby and the Forgotten Land

*
To Kirby and the Forgotten Land έφτασε ως την κορυφή των UK charts την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Tiny Tina's Wonderland. Η αποκλειστικότητα του Nintendo Switch σημείωσε το καλύτερο λανσάρισμα για τίτλο της σειράς στη Μ. Βρετανία, με 2,5 φορές περισσότερες πωλήσεις από το Kirby Star Allies το αντίστοιχο διάστημα. Επιπλέον, είναι ήδη πέμπτο όσον αφορά τις συνολικές πωλήσεις παιχνιδιών Kirby, πίσω από το Kirby's Adventure (Wii) και μπροστά από το Kirby and the Rainbow Paintbrush (Wii U).

Από την άλλη, οι πωλήσεις του Tiny Tina's Wonderlands δεν ξεπερασαν ούτε το 10% αυτών του Borderlands 3, αν και εξ' αρχής δεν υπήρχαν υψηλές προσδοκίες. Το 52% προτίμησε την έκδοση του PS5, το 25% εκείνη για Xbox Series S, Xbox Series S, το 15% για PS4 και το 8% για Xbox One.


Από άλλες νέες κυκλοφορίες, το Ghostwire Tokyo της Bethesda δεν κατόρθωσε να μπει στην πρώτη δεκάδα και περιορίστηκε στην 11η θέση. Το Elden Ring έπεσε στην τρίτη θέση καθώς οι πωλήσεις του από εβδομάδα σε εβδομάδα ήταν λιγότερες κατά 29%. Το Gran Turismo 7 από την κορυφή βρέθηκε τέταρτο.



Όμως υπήρξαν και σημαντικές επιστροφές στη δεκάδα. Το FIFA 22 σημείωσε άνοδο έξι θέσεων, μετά την κατά 79% αύξηση στις πωλήσεις του, κυρίως λόγω των εκπτώσεων που έτρεξαν στο Xbox One. Επίσης, το New Super Mario Bros U Deluxe έκανε το άλμα από την 17η στην 7η θέση, με πωλήσεις αυξημένες σε ποσοστό 113%. Αναλυτικά:

1. Kirby and The Forgotten Land
2. Tiny Tina's Wonderlands
3. Elden Ring
4. Gran Turismo 7
5. Pokémon Legends: Arceus
6. FIFA 22
7. New Super Mario Bros U Deluxe
8. WWE 2K22
9. Horizon Forbidden West
10. Mario Kart 8: Deluxe 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*